Dragan Antonić ostaje na čelu Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga

Na večerašnjoj redovnoj Izbornoj skupštini Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga, na mesto predsednika Saveza reizabran je Dragan Antonić, sa 22 glasa za, 11 protiv i jednim uzdržanim. Skupštini su prisustvovala 34 delegata.

U kratkom obraćanju Antonić je istakao da velike zasluge u ovim rezultatima pripadaju kako predsedniku Fudbalskog saveza opštine Loznica, Milutinu Baštovanoviću, tako i predsedniku FK „Mačva“ Ivici Kralju. Takođe, veliku zahvalnost Antonić je izrazio i Fudbalskom savezu regiona Zapadne Srbije, kao i Fudbalskom savezu Srbije na čelu sa Slavišom Kokezom koji je pokazao izuzetno korektnu saradnju i veliku podršku. Na večerašnjoj skupštini velikom većinom izglasano je i da kandidat za predsednika Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije bude Milutin Baštovanović.

Inače, na čelu FSMO, Antonić se nalazi od januara 2016. godine, dok predsedničku funkciju u OFS Šapca obavlja od 2013. Tokom višegodišnjeg mandata u oba saveza, stekao je poverenje većine fudbalskih kolektiva, sudijskih i trenerskih organizacija na području Mačvanskog okruga, koji su zadovoljni njegovim dosadašnjim zalaganjem i kako ističu predstavnici klubova, pravednim odnosom prema svim kolektivima. Treba istaći da je FSMO najveći savez u Srbiji, a od kako je ovo rukovodstvo na čelu, kvalitet fudbalske organizacije podignut je na najviši mogući nivo.

Dragan Antonić je takođe i potpredsednik šabačkog superligaša, FK „Mačva“ koji je u poslednje četiri godine ispisao brojne istorijske uspehe u svom stogodišnjem postojanju.

Podsećamo da je prošle nedelje u Opštinskom fudbalskom savezu Šapca Draganu Antoniću takođe produžen predsednički mandat, a kako su istakli u OFS Šapca, to je bila jedna od najubedljivijih pobeda, od kako se održavaju izbori na području šabačkog Saveza.
Ana Acana , foto Goran Petrović